Loading...

HOSTING

 

Hos COBURY skal hosting være enkelt og ligetil. Vi tilbyder derfor en alt-i-én hostingløsning, hvor tingene bare virker, og vi står for al vedligehold og optimering. Du behøver ikke bekymre dig om kundeservice, for vi er din garant for funktion.

Der er tale om en Cloud Hosting af høj kvalitet, som er 100 % tilpasset WordPress, så der er garanti for funktion. Vi tilbyder en fleksibel, all inclusive løsning for faste kunder, hvor du kun betaler for det, du har brug for, og hvor løsningen automatisk kan op- og nedjusteres efter de daglige besøgsbehov.

På alle hostingløsninger har vi konfigureret software, der overvåger dit site. Det sikrer ikke bare backups og høj sikkerhed, men overvåger også ind- og udgående trafik, så du er sikret aldrig at betale for ressourcer, du ikke har brug for – men omvendt heller aldrig løber tør for ressourcer. Du kan trygt imødese perioder med vækst, for vi sørger for, at du har plads og styrke nok til at håndtere væksten uden nedetid. Oplever du perioder med svigtende ordreindgang? Det er ikke noget problem, for vi nedjusterer periodisk, så du ikke betaler for overflødig serverplads. Vi tilpasser din kapacitet ved kampagner, der i kortere periode giver ekstra mange besøgende. Kort sagt: Enkelt og tilpasset uden besvær.

Vores løsninger er fuldt fleksible: store eller mindre, med mailløsning, marketingintegrationer eller hvad du har brug for. Vores løsninger afspejler, at vi er et internationalt team. Et CDN-system sikrer, at besøgende på hjemmesiden kobles til et lokalt servernetværk, uanset om de finder sig i USA; Kina eller Danmark – eller et fjerde sted. Så kører siden optimalt, uanset hvor brugeren befinder sig.

Det eneste, vi IKKE er fleksible med, er vores faste, lave pris, cloud-baserede netværk, den daglige backup, SSL-certifikater og vores garanti for høj hastighed og oppetid.

Skal vi fjerne endnu en bekymring fra dig? Så lad os tage hånd om din hostingløsning.