Loading...

BRANDING

 

Forbrugerne vil involveres mere end nogensinde før. De vil vide, hvem I er, hvad I står for – og hvorfor.

Forbrugeren i dag køber ikke længere, hvad dit produkt kan – men hvorfor det kan netop det, det kan.

Du skal være klar til at stå på mål for dit produkt – markedet er voldsomt konkurrencepræget, og alle kan i dag dele deres meninger om din virksomhed og dine produkter. Det kræver noget særligt at få forbrugeren til at engagere sig i dig og vælge netop dit produkt. Din historie skal være noget særligt, hvis den skal bryde igennem. Du skal gå fra at ’være tilstede’ på nettet til at ’være engagerende’. Og det skal virke første gang – man får sjældent en chance nr. to.

Vi hjælper dig med at tage skridte fra at være tilstede til at engagere. Gennem kreative, databårne kampagner fortæller vi din historie sådan, at du fanger og engagerer netop din målgruppe. Engagementet er grundlagt for en stærk brand-identitet. Det skaber vækst og opbygger loyalitet.

Hos COBURY hjælper vi dig med at fortælle en smuk historie gennem en balanceret cocktail af kreativitet, lidenskab og innovative ideer. Vi fanger din målgruppes opmærksomhed og skaber en genkendelighed, der bæres igennem på alle platforme og kanaler, gennem samarbejde med influencers og andre virkemidler.

Vores kampagner gør dit brand genkendeligt og skaber relationer. Dermed er der en base for at fange forbrugernes interesse og skabe den loyalitet, som kan give dig vedvarende vækst.

Et stærkt brand formår at tale om mere end imponerende specs og iøjnefaldende produktegenskaber. De fortæller en historie, der vækker følelser og forbinder det at anskaffe sig dit produkt med noget, man ikke kan se ved første øjekast. En kold øl til fodboldkampen. Nye højhælede sko på en bytur. En ny iMac på kontoret. Det handler ikke om, hvordan øllet smager, eller hvor komfortable skoene er, eller om hvilke specifikationer, der gemmer sig bag iMac’ens kabinet. At de ting er i orden, er en basal forudsætning for, at de overhovedet blev taget i betragtning. Nej, det handler om følelser – at hygge med sine venner, se flot og elegant ud, at kunne skabe noget fantastisk med sin nye computer.

Lad os skabe din historie sammen og lad os fortælle den, så netop dine kunder kan se dine visioner lige så tydeligt, som du selv kan.