Loading...
Partnership with Cobury has been a profound experience and I can testify on behalf of their efforts to help expand my enterprise. Cobury members employed their expertise skills, craftsmanship, and comprehension of digital platforms to develop and execute a business strategy suited to my needs. In an age of digitization, the relationship I have built with this company has proven to be invaluable, and I am confident their services can be utilized by any business owner seeking to expand their horizons.
It was a pleasure working with Emil on the Maastricht Sustainable Development Goals Conference. Always helpful, creative and with outstanding team leading skills, Emil's contribution was invaluable.
En super god oplevelse hos Emil.
Vi har brugt Emil, fra loeverne igennem vores opstart, og det har kun været positivt.
Emil er en der svarer på ens mail uanset om kl er 09 eller 21 om aften.
Har gør lige det ekstra, og man kan tydeligt mærke han går ekstra meget op i sit arbejde.
Vi ser frem til mere godt samarbejde.
Emil har sat nogle seriøse ting i værk for min virksomhed som jeg har været så lykkelig for! Jeg er personlig træner og online coach og søgte en til at optimere tingene i forhold til at komme ud til mennesker. Må bare sige at Emil har leveret et top proffesionelt arbejde! Han er så grundig og besidder nogle helt unikke kompetencer. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg kan klart anbefale Emil! Virkelig dygtig, og fleksibel. Mit firma ligger i København, og Emil kom hele vejen fra Kolding, for at følge op på vores samarbejde, samt ligge en fremtidig plan. Efter blot 2 måneders samarbejde. 5 stjerner her fra!
Emil fra Løverne kan klart anbefales - altid til rådighed og super professionel! 5 stjerner her fra.
Emil arbejder stenhårdt på at skabe succes for sine kunder. Topprofessionel, hurtig og med et godt blik for små detaljer, der er med til at gøre en stor forskel. Jeg kan kun anbefale Emil og Løverne.
Efter at have samarbejdet med Løverne siden år 2016 kan jeg kun anbefale dem og deres fantastiske løsninger. Kompetente og meget forstående, som i den grad har skabt resultater. Opgaver og løsninger er leveret til tiden hver eneste gang, og opstår der uventede situationer er de altid klar med hjælp og en hurtigtvirkende løsning.
Det er fremragende og effektivt samarbejde man får ud af Løverne. Kommunikationen med Emil er glimrende, og det er umuligt at være andet end tilfreds. Stor tommel op herfra �
Vi er utrolig glade for samarbejdet med Emil og Løverne. Vi er blevet mødt med stor professionalisme, et meget højt serviceniveau og venlighed. Emil er meget kompetent, effektiv og imødekommende. Vi føler os virkelig i trygge hænder og glæder os meget til et langvarigt samarbejde. De varmeste anbefalinger herfra.
Emil fra Løverne er knivskarp. Han hjalp os med SEO og at optimere vores hjemmesides hastighed. Det fungerer bare! Tusind tak for hjælpen og en masse god viden!
En stor fornøjelse at arbejde sammen med Emil, er altid meget imødekommende, og bedre service skal man lede længe efter.
Jeg kan kun give Emil de bedste anbefalinger, trods det at min hjemmeside endnu ikke er færdig, er jeg meget glad for det vi er nået frem til indtil videre, og jeg føler mig meget tryg ved at være i Emils hænder, og er ret sikker på, at det til slut bliver absolut fremragende. Emil er meget professionel at arbejde sammen med.
Emil (og Løverne) leverer - HVER gang!

Som en der selv arbejder inden for online markedsføring, har jeg mødt utroligt mange personer og firmaer i denne branche, men ingen, der kommer i nærheden af Emil. Han er ovenud professionel, yderst kompetent, ekstremt effektiv, iderig, åben, lyttende, ærlig og meget, meget fair.

Vi har efterhånden arbejdet sammen om en del projekter. Jeg har været mere end tilfreds hver gang, og jeg er ikke i tvivl om at han er den første - og eneste - jeg går til, når det næste projekt opstår.

Jeg tvivler ikke et sekund med at anbefale Emil til alle, der måtte have brug for hans ydelser.
Rigtig god service! Vi har fået en rigtig fin hjemmeside gennem Løverne, så det kan varmt anbefales. Se mere på ROSA NOA:-)
Super tilfreds med de inputs jeg fik, man går derfra med følelsen af, at man har alle værktøjerne til at få succes!
Super professionelle og hjælpsomme - kan klart anbefales
Sjælendt man ser så gode resultater. Stor klapsalve herfra.
Et sammenarbejde med Løverne ender altid med gode resultater. Kan anbefales!
Altid god service.
Fantastisk service og flot arbejde
Virkelig professionelle og kompetente resultater, har kun rosende ord at sige omkring Løverne.
anbefaler dem gerne videre.
Løverne er bare mere end alle andre.

Jeg arbejde til dagligt med Emil, og jeg kan kun smile af at se alle de nye resultater :)

Jeg har kun gode ting at sige omkring Løverne, og jeg vil hjerteligt gerne anbefale dem.


Løverne har hjulpen mig lige fra, SEO,webshop,sociale medier og meget mere.

// Founder af Chaoz Clothing
Virkelig fedt samarbejde vi havde med Løverne. Resultatet blev også præcis, som vi ville have det med fede inputs fra de dygtige udviklere :-)
Formidabel service fra løverne i forbindelse med st oprette hjemmeside til min virksomhed. Klasse service hele vejen igennem forløbet, og opfølgning efter afsluttet forløb helt UB. Kan kun give mind varmeste anbefalinger!
Min erfaring med dette kreative firma er virkelig positiv!
De er i stand til at tilpasse sig til komplekse firma strukturer og formår stadig at tænke ud af boksen + så yder de altid en god service. �

Gør som 10.000 andre og lyt med

Kom med ombord – lær fra vores erfaringer og forstå hvordan din virksomhed bedre kan udnytte digitaliseringens mange muligheder til at skabe vækst.

Digital Performance Review

Velkommen ombord.